Nezařazené

Vážení rodiče, milí studenti,

naše gymnázium organizuje seznamovací pobyt pro studenty nastupující do prvních ročníků a primy. V průběhu těchto dnů budou mít všichni možnost se spolu seznámit a poznat také své budoucí profesory.  Cílem je vytvořit základ pro dobré sociální klima v jednotlivých třídách. Kurz bude obsahovat skupinové zážitkové aktivity včetně noční hry. Nebudou organizovány žádné nebezpečné a zdraví ohrožující činnosti ani nebudou studenti vystavováni stresům, frustracím či psychickým manipulacím.

Personální zajištění:  prof.  Dagmar Ženklová          –       vedoucí kurzu

prof. Iveta Tůmová                 –       organizace kurzu

Třídní profesoři prvních ročníků a primy

Studenti vyšších ročníků         –       instruktoři

Pobyt bude zajištěn v kempu Jordán, RS Opárno.

Odjezd: 3. 9. 2019 od budovy Gymnázia J. Jungmanna v Litoměřicích, sraz v 7:45 hod.  

Příjezd: 4. 9. 2019 cca 17:30 hod. tamtéž.

Předběžná cena 550,- Kč. V ceně je ubytování, strava 5x denně + pitný režim, doprava. Po absolvování pobytu bude provedeno vyúčtování.

V případě účasti odevzdejte závaznou přihlášku a částku 550,- Kč na setkání rodičů a studentů 5. 6. 2019 nebo v kanceláři školy (7:00 – 15:30), nejpozději do 28. 6. 2019.

S sebou je důležité si vzít: jídlo na první den – začínáme až večeří, sportovní oblečení a pevnou obuv!!!, batoh na záda (jde se asi 1km pěšky), baterku, šátek, psací potřeby, blok, spací pytel, OP, průkaz pojištěnce a léky.

Při zrušení účasti do 16. 8. 2019 včetně bude vrácen celý poplatek. Při zrušení účasti do 31. 8. 2019 včetně bude vrácena část peněz (za jídlo). Pokud se student na akci nedostaví bez odhlášení ve výše uvedených termínech, poplatek vrácen nebude. (Informaci v případě zrušení účasti podejte e-mailem na adresu:  tumova.i@gjj.cz )

Vaše dotazy zodpovíme na schůzce rodičů 5. června 2019 od 17 hod. v učebně č. 57.

Napsat komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment