Nezařazené

Vážení rodiče, milí studenti,

zítra na našich webových stránkách bude spuštěna samostatná webová stránka týkající se organizace výuky po dobu mimořádných opatření. Sledujte prosím webové stránky.

Organizace distanční výuky:

  1. Učivo na domácí přípravu zadáváme maximálně na týden a v rozumné míře 🙂
  2. Se studenty komunikujeme v prostředí Edupage a Teams.
  3. Úkoly, které zadáváme, by měli studenti vyřešit sami bez rodičů!!! Pokud něčemu nerozumí, ať se obrátí na spolužáky a příslušného profesora/profesorku v rámci konzultací v prostředí aplikace Teams.
  4. Od zítřejšího dne bude v prostředí Edupage rozvrh online výuky, kdy budete vidět, kterou hodinu máte daný předmět, výuka by měla odpovídat současnému rozvrhu.
  5. Nulté a odpolední hodiny odpadají (výjimka semináře – ráno začínají od 8 hod a odpoledne od 14 hod)
  6. Výchovy (Tv,Vv,Hv) odpadají a probíhají formou projektové výuky na dálku, na hodiny v rozvrhu těchto předmětů se může přesunout online výuka jiného předmětu.
  7. Praktika a laborky probíhají zadáním práce na doma.
  8. Dodržujeme prázdniny a svátky 🙂
  9. Respektujeme přestávky mezi online výukou.
  10. Maturantům začal svaťák o něco dříve 🙂 Maturanti se učí intenzívně a zodpovědně pouze na předměty, ze kterých maturují. Nematurantům budou známky uzavřeny co možná nejdříve.

 

Materiály pro distanční výuku od MŠMT – http://www.msmt.cz/ministerstvo/novinar/msmt-pripravilo-novy-web-pro-podporu-vzdelavani-na-dalku

Nejnovější informace k přijímacím zkouškám a maturitě  od MŠMT – http://www.msmt.cz/ministerstvo/novinar/msmt-pripravilo-reseni-pro-prijimaci-zaverecne-a-maturitni

 

Přeji vám všem hlavně hodně zdraví a klid v duši.

Společně to zvládneme.

Srdečně zdraví

Radka Balounová

ředitelka školy